Ahad, 8 Mei 2011

Ceramah Hari Guru : Sesi Ceramah Motivasi

Seterusnya, berlangsung pula ceramah Motivasi bersempena dengan Hari Guru di mana penceramah yang telah dijemput adalah Sdr Syamsul Amri bin Hj Ismail, Presiden Pertubuhan Alumni Debat Malaysia (ADAM). Sdr Syamsul telah menyampaikan ceramah bertajuk "Komunikasi Keluarga & Kerjaya". Ceramah tersebut telah disampaikan mulai jam 9.15 pagi hinggalah ke jam 12.15 pagi.

Meskipun ceramah telah disampaikan selama 3 jam namun suasana seronok mengiringi sepanjang ceramah berlangsung dengan pelbagai unsur lucu dan menarik dikongsi bersama semua. Berikut dikongsikan beberapa gambar yang telah sempat dirakamkan di sepanjang ceramah ini berlangsung.


Disediakan oleh : EDITOR

2 ulasan:

Awanama berkata...

Memang seronong betul dengar ceramah cik samsol ni weii... memang gelak je. aku pun tak ingat tang mana yang aku tak gelak!@!!

Awanama berkata...

En Syamsul, kalau boleh tinggalkan contact number, supaya saya boleh nak jemput ceramah untuk students saya. Terima kasih.

- Firdaus -